Servicii de arhitectură și inginerie

Serviciile noastre:
Concepem. Construim. Repoziționăm. Renovăm. Oferim spre închiriere. Administrăm. Propunem servicii de management a investițiilor. Creăm valoare.

Despre noi

Cu o experiență de peste 30 de ani și numeroase proiecte realizate în diverse țări, echipa serviciului de arhitectură și inginerie a conceput și dezvoltat peste 50 de centre comerciale și alte proprietăți destinate sectorului, nenumărate proprietăți utilizate cu scop rezidențial, precum și birouri.

Cu analiști, arhitecți, ingineri și responsabili dezvoltare de nivel mondial, suntem specilizați în crearea de active imobiliare și proiecte cu utilizare mixtă ce reflectă locațiile, culturile și comunitățile în sânul cărora le construim. Datorită echipelor noastre experte în toate domeniile, care colaborează îndeaproape pe tot parcursul proiectelor, optimizăm coordonarea și oferim clienților noștri soluții integrate de cea mai bună calitate, permițându-le astfel să câștige timp și bani.

Aceste servicii sunt furnizate de Reify.

De ce suntem partenerul ideal?

  • Avem experiență în conceperea și dezvoltarea a numeroase centre comerciale, birouri, proprietăți rezidențiale și proprietăți destinate sectorului și suntem în măsură să răspundem oricărui tip de provocări, oferind soluții optimale pentru fiecare proiect în parte și evitând costurile inutile.
  • Avem echipe specializate și experimentate în fiecare domeniu de dezvoltare, îmbinând cunoștințele experților noștri și integrarea perfectă a serviciilor de dezvoltare oferite.
  • Garantăm adaptarea la mediul local și alegerea temelor în funcție de culturile și comunitățile respective, astfel încât zonele să se integreze perfect în spațiul înconjurător, creând o experiență unică, remarcabilă.
  • Creăm soluții personalizate excepționale, care inspiră și corespund viziunii clienților noștri, răspunzând, în același timp, cerințelor lor privind localizarea, termenul limită și bugetul de dezvoltare.
  • Amprentă internațională asociată unei bune cunoașteri a țării în care este realizat fiecare proiect.
  • Experiență în proiectare și dezvoltare de proiecte reprezentative de succes, nu numai în orașele capitale mari, ci și pe insule, în centre urbane, și de la dimensiuni variind între 10.000 și 150.000 m2 din GLA (suprafață totală închiriabilă) și până la 500.000 m2 din suprafața clădirii.

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri, pentru ca viziunea lor să devină realitate, oferindu-le servicii de dezvoltare de nivel mondial.

Servicii de arhitectură și inginerie

Referințe importante

Contactați echipa noastră!

Contactaţi - Jorge Morgadinho - Executive Director, Reify.

Jorge Morgadinho Executive Director, Reify.

 
 

AȚI DORI SĂ AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SERVICIILE NOASTRE DE ARHITECTURĂ ȘI INGINERIE?

Contactați-ne, echipa noastră vă stă la dispoziție!