Predezvoltare

Echipa de experți a Sonae Sierra își însoțește clienții de-a lungul întregului proces privind decizia de investiții și studiile de fezabilitate anterioare dezvoltării unui nou proiect sau extinderii unui proiect deja existent. Beneficiind de o experiență solidă și recunoscută în domeniu, suntem în măsură să ne adaptăm serviciile în funcție de cerințele fiecărui proiect, creând concepte unice și zone cu caracteristici specifice.

Servicii de analiză predezvoltare

  • Stabilirea mărimii, mixului de activități și poziționării ideale pentru fiecare proiect imobiliar, în funcție de caracteristicile locației, de zona de atracție și de concurența existentă.
  • Elaborarea variantei preliminare a planurilor și conceptului pentru fiecare centru comercial, cu scopul de a-l prezenta principalilor chiriași potențiali și de a efectua o estimare cât mai exactă a costurilor.
  • Studii de fezabilitate complete, realizate pe baza datelor furnizate de către echipele noastre specializate în studii de piață, concepere, proiectare, închiriere și finanțe.

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de predezvoltare?

Contactați-ne, echipa noastră vă stă la dispoziție!