Sustenabilitate

Sonae Sierra identifică oportunitățile și implementează măsurile care duc la îmbunătățiri vizând o performanță optimă și care oferă active mai rezistente și durabile, cu o funcționare sustenabilă pe termen lung.

Serviciile de sustenabilitate oferite de Sonae Sierra în cadrul serviciilor de dezvoltare cuprind:

 • Evaluarea riscurilor, inclusiv studii de due diligence și de impact

  Realizăm studii de due diligence pentru a identifica toate riscurile posibile legate de siguranță, sănătate și mediu în faza inițială a proiectelor de dezvoltare, gestionând astfel riscurile și reducând la minim impactul în timpul construcției și exploatării acestora.

 • Proiectarea sustenabilă a clădirilor

  Emițând directive de proiectare pentru construcția clădirilor sustenabile, garantăm reducerea la minim a riscurilor privind siguranța și sănătatea, precum și reducerea impactului pe care viitorul centru comercial îl poate avea asupra mediului.

 • Certificări externe precum BREEAM In-Use, ISO 14001 și OHSAS 18001

  Pentru a garanta eficiența operațională și excelența, oferim sprijinul necesar obținerii unor certificări internaționale; precum BREEAM, LEED pentru clădiri și ISO 14001 și OHSAS 18001 pentru procesul (sau faza) de construcție.

 • Conformitatea legală în materie de siguranță, sănătate și mediu

  Elaborăm procedee de evaluare a conformității legale în materie de siguranță, sănătate și mediu și oferim consiliere prin audituri legale, odată construcțiile finalizate.

Contactați echipa noastră!

Elsa Monteiro Head of Sustainability

 
 

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de sustenabilitate?

Contactați-ne, echipa noastră vă stă la dispoziție!