Managementul Investițiilor

Serviciile noastre:
Concepem. Construim. Repoziționăm. Renovăm. Oferim spre închiriere. Administrăm. Propunem servicii de management a investițiilor. Creăm valoare.

Despre noi

Departamentul de administrare a investițiilor al Sonae Sierra oferă servicii excelente de administrare a investițiilor pentru portofoliile de fonduri imobiliare și active de exploatare din întreaga Europa.

Echipa noastră este compusă din specialiști cu o experiență bogată, de peste 15 ani pe piața imobiliară, capabili să identifice și să fructifice oportunitățile de a crea valoare prin intermediul portofoliilor de active, oferind un randament ridicat pentru fondurile sau activele individuale management de către Sonae Sierra. Posedăm cunoștințe vaste și o înțelegere bine documentată privind factorii de risc ce pot influența rezultatele preconizate pentru fiecare proiect și randamentul activelor pe care le gestionăm. Prin urmare, propunem inițiative adecvate pentru reducerea a astfel de riscuri și minimizarea impactului factorilor externi potențial negativi.

Serviciile de administrare a investițiilor propuse de către Sonae Sierra, precum managementul activelor, managementul de fonduri și portofolii, vânzări și achiziții, strategie și consultanță de investiții, sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect și investitor în parte, în scopul de a maximiza posibilele avantaje ale clienților noștri și de a le optimiza randamentul și profitabilitatea.

De ce suntem partenerul ideal?

  • Abordarea inovativă și multidisciplinară a Sonae Sierra ne permite să maximizăm randamentul investițiilor pentru diferiții noștri parteneri și clienți.
  • Oferim o gestionare proactivă a riscurilor și strategii personalizate care deblochează valoare și favorizează creșterea în ceea ce privește atât managementul fondurilor, cât și a activelor, într-o gamă largă de condiții macroeconomice.
  • În calitate de coinvestitor, ne asigurăm că toate interesele sunt perfect aliniate.
  • Furnizăm rapoarte detaliate în mod regulat, cu informații transparente și adaptate nevoilor clienților noștri.

Reputația noastră se bazează pe încredere, integritate și pasiune. Suntem partenerul dumneavoastră ideal.

Servicii de managementul a investițiilor

Referințe importante

Contactați echipa noastră!

Contact Us -  Luis Mota Duarte - Executive Director, Investment Management

Luis Mota Duarte Executive Director, Investment Management


Contact Us - Ana Guedes Oliveira - Executive Director, Asset Management

Ana Guedes Oliveira Executive Director, Asset Management


Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de administrare a investițiilor?

Contactați-ne, echipa noastră vă stă la dispoziție!