Instrumentele de investiții ale Sierra

Pe lângă investiții directe în unele din proprietățile noastre imobiliare, suntem coproprietari ai multor altor proprietăți imobiliare prin intermediul unor instrumente de investiții inovatoare, lansate în parteneriat cu investitori internaționali.

O gamă largă de oportunități în proprietăți imobiliare de înaltă calitate.

Pe lângă investiții directe în unele din centrele noastre comerciale, suntem coproprietari ai multor altor centre prin intermediul unor instrumente de investiții inovatoare, lansate în parteneriat cu investitori internaționali. Principalul obiectiv al acestor instrumente de investiții este acela de a oferi investitorilor noștri o creștere a valorii capitalului și a dividendelor, prin intermediul investițiilor în proprietăți imobiliare de înaltă calitate.

Administrarea fiecărui instrument de investiții este realizat pe baza unui angajament comun: Sonae Sierra deține o parte din instrumentele de investiții și administrează activele imobiliare pe toată durata investiției, generând posibilitatea de a menține parteneriatele cu chiriașii și coproprietarii fiecărui activ și, în același timp, eliberând capital pentru a investi în noi locații sau pentru a valorifica noi oportunități de afaceri și mărind astfel valoarea portofoliului.

PROPRIETARI

Sonae Sierra

INVESTITORI

Instrumentele de investiții ale Sierra
ACTIVE

INVESTIȚIILE SIERRA <small>(100% Sonae Sierra)</small>
<span>ADMINISTRAREA DE FONDURI ȘI ACTIVE</span> INVESTIȚIILE SIERRA (100% Sonae Sierra) ADMINISTRAREA DE FONDURI ȘI ACTIVE

ADMINISTRAREA SIERRA  <small>(100% Sonae Sierra)</small>
<span>ADMINISTRAREA PROPRIETĂȚII</span> ADMINISTRAREA SIERRA (100% Sonae Sierra) ADMINISTRAREA PROPRIETĂȚII

UNELE DINTRE INSTRUMENTELE PE CARE LE ADMINISTRĂM ÎN PREZENT

  • Sierra Prime
  • Sierra Retail Ventures
  • Sierra Portugal Fund
  • Iberia Coop
  • ORES Socimi
  • ORES Portugal
  • TRIVIUM Socimi

Unii dintre partenerii noștri

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de administrare a investițiilor?

Contactați-ne, echipa noastră vă stă la dispoziție!