Servicii de Sustenabilitate

Serviciile noastre de sustenabilitate sprijină deciziile de investiții, elementele de sustenabilitate contribuind la creșterea valorii și rezilienței activelor, precum și la reducerea costurilor de exploatare.

Serviciile de sustenabilitate oferite de Sonae Sierra în cadrul administrării investițiilor

 • Due diligence cu privire la siguranță, sănătate și mediu

  Înainte de achiziționarea fiecărui activ, realizăm studii de due diligence pentru a identifica toate riscurile posibile legate de siguranță, sănătate și mediu, gestionând astfel riscurile și reducând la minim impactul acestora. De asemenea, suntem în măsură să propunem măsuri de minimizare și/sau atenuare a riscurilor identificate.

 • Studii comparative asupra activelor/portofoliilor

  Realizăm studii comparative asupra activelor/portofoliilor, din punct de vedere al consumului de apă și energie, comparându-l cu performanța optimă de referință și un portofoliu de omologi, cu ajutorul unui instrument de modelare a clădirilor ultramodern.

 • Strategia de sustenabilitate a activelor

  Stabilim o strategie sustenabilă pe termen lung pentru fiecare activ, ținând cont de principalele probleme de ordin material și respectând atât circumstanțele, cât și tendințele specifice fiecărei regiuni.

 • Participarea la sondajul GRESB

  Furnizăm datele necesare evaluărilor GRESB, oferind astfel fondurilor o vizibilitate externă și o creștere potențială a valorii activelor.

Contactați echipa noastră!

Elsa Monteiro Head of Sustainability

 
 

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de sustenabilitate?

Contactați-ne, echipa noastră vă stă la dispoziție!