Servicii de Sustenabilitate

Sonae Sierra garantează o administrare eficientă a proprietății dumneavoastră, exploatând activele imobiliare de retail într-un mod cât mai sustenabil, monitorizând în permanență indicatorii privind energia, apa, deșeurile, siguranța și sănătatea și identificând măsurile necesare pentru a spori eficiența operațională, economiile de costuri și reziliența activelor.

Serviciile de sustenabilitate oferite de Sonae Sierra în cadrul administrării proprietății cuprind:

 • Evaluarea conformității și a riscurilor

  Elaborăm procedee de evaluare a conformității legale în materie de siguranță, sănătate și mediu, realizând audituri legale și oferind consiliere pentru o abordare corectă a eventualelor neconformități. De asemenea, propunem evaluări ale riscurilor operaționale în centrele comerciale, creând active mai sigure, mai sănătoase și ecologice.

 • Analiza lacunelor

  Evaluăm performanța actuală a fiecărui centru comercial din punct de vedere al siguranței, al sănătății și al mediului, comparând-o cu performanțele omologilor și efectuând o analiză a lacunelor privind cele mai bune practici de sustenabilitate.

 • Planuri de eficiență

  Identificăm oportunitățile de îmbunătățire privind utilizarea eficientă a apei și a energiei în centrele comerciale. Pentru aceasta, realizăm în paralel un audit specializat și o analiză comparativă a propriei performanțe optime și a unui portofoliu omolog, cu ajutorul unui instrument de modelare a clădirilor ultramodern.

 • Certificări externe precum BREEAM In-Use, ISO 14001 și OHSAS 18001

  Pentru a garanta eficiența operațională și excelența, oferim sprijinul necesar obținerii unor certificări internaționale, precum BREEAM In-Use, ISO 14001 și OHSAS 18001.

 • Strategia de implicare a părților interesate

  Oferim o strategie integrată de implicare a părților interesate, cunoscând preocupările și așteptările acestora în materie de sustenabilitate și înțelegând procesul lor decizional. Implicarea părților interesate contribuie nu numai la îmbunătățirea relațiilor pe care le avem cu acestea, dar și la maximizarea performanței sustenabile și a valorii create.

Contactați echipa noastră!

Elsa Monteiro Head of Sustainability

 
 

Doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre de sustenabilitate?

Contactați-ne, echipa noastră vă stă la dispoziție!